Hvem er vi?

 

HIF Esport - Wikings, blev officielt stiftet november 2020 midt under Corona "krisen", hvor alle var ramt af nedlukninger, restriktioner og socialt afstand, med den ambition om, at skabe HIF Esport, som skal være områdets største og bedste Esports forening der favner bredt.

 

Her er alle uanset køn, alder og kommune velkommen hos HIF Esport. Uanset om man er pige, dreng, ung, gammel, aktive, inaktive, dygtig, begynder, osv. så er der plads til dem hos HIF Esport.

 

Vores passion for gaming og mange års frivilligt arbejde med børn og unge, som fodboldtrænere i HIF Boldklub, har give os troen og modet på, at vi kan skabe noget der er unikt og langt mere end “bare” Esport og gaming!

 

Vores bestyrelse består af erfarne ledere og trænere, som med deres personlige og professionelle erfaringer og ekspertise, administrerer og driver den daglige drift i foreningen.

 

Vi ved at mange børn og unge gamer derhjemme og specielt i disse tider, hvor man ikke kan komme ud. Derfor er vores mål at skabe et trygt, lærerigt og sjovt Esports miljø, hvor børn og unge (samt voksne) kan udvikle deres gaming evner, ved at inddrage og kombinere leg, læring og motion.

 

Esport og gaming er meget mere end “bare” at spille foran en computer. Med leg, læring og motion i relation til gaming kan vi udvikle børn og unge, så de står langt stærkere fysisk, mentalt og socialt.

 

Bevægelse, træning og læring om kroppen, kost, sunde vaner, søvn, sprog, sammenhold, kommunikation, selvindsigt, sociale relationer, gaming morale og etik, osv. er vigtige elementer i den daglige træning.

 

Vores trænere har som minimum en grund- og/eller videregående Esports træneruddannelse, som udbydes af hhv. DGI og DBU. På den måde sikre vi os, at alle vores frivillige trænere har et højt fagligt Esports træner niveau.

 

Udover Esports træning tilbyder vi stævner, lan parties, online/offline træning, turneringer og gaming-arrangementer og meget mere for både betalende medlemmer og andre.

 

Vores motto er: “At gøre gaming og Esport til noget som er seriøst, socialt og sjovt!”

 

HIF Esport er mere end gaming. HIF Esport er personlig udvikling, for alle!

#EsportForAlle

HIF Esport Bestyrelsen

 

Taregh Jasemian, Formand og Esports træner

Taregh Jasemian

Formand og træner

Sofie Trojaborg, Næstformand

Sofie Trojaborg

Næstformand og træner

Kenneth Schougaard

Kasserer og træner

Eugen Sølberg, Medlemsansvarlig

Eugen Sølberg

Medlemsansvarlig og træner

Michael Johansen

Michael Johansen

Menigt medlem og træner

Christoffer Nielsen

David Andersen

Menigt medlem

Christoffer Nielsen

Sandra Nielsen

Menigt medlem

Christoffer Nielsen

Skal det være dig?

Suppleant

Christoffer Nielsen

Skal det være dig?

Suppleant